Over mij

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Louise de Haan, ik ben 25 en woonachtig in Nederhorst den Berg. Het idee om nagels te gaan maken begon toen ik 15 jaar was, en kreeg ik van mijn ouders mijn eerste starter set.

De passie om dit te doen bleef groeien, in oktober 2018 heb ik de allround nagelstyliste opleiding gevolgd bij Magnetic Nail Design. Ik heb van mijn passie mijn beroep mogen maken.

Sinds 1 april 2019 ben ik trotse eigenaresse van Nail Facts gevestigd in Nederhorst den Berg. Sinds april 2022 ben ik ook nagelstyliste en trainster bij Lakwerk in Amsterdam oud-zuid daar werk ik op de woensdag, vrijdag en zaterdag. 

Bij mij in de salon hecht ik veel waarde aan een professionele werk omgeving, daarom staan hygiëne, veiligheid en klantencontact op één. Iedere klant krijgt een schone vijl, en tussen alle behandelingen door worden de materialen en de tafel gereinigd met Disicide spray en Barbicide. 

In beide salons is er geruime keuzen in kleuren en Nail art. mocht u een voorbeeld hebben van wat voor kleur of ontwerp u zou willen, stuur gerust een berichtje met u idee of met een foto en dan kijken we samen wat leuk en mooi is.

Hopelijk mag ik u snel verwelkomen bij mij in de salon.

Liefs, Louise

Contact Mij

Wilt u in contact komen? Leuk! Stuur me een berichtje