Behandelingen

"Life is too short, for boring nails!"

In het kort

Een prachtige kleur op de nagels. In tegenstelling tot normale nagellak, blijven uw nagels een paar weken lang mooi gelakt.

Versteviging en verzorging van de natuurlijke nagels. Mooi in combinatie met een French manicure of een Gelpolish

Versteviging of verlenging met powergel. Geschikt voor iedere nagel en u heeft er heel lang plezier van.

Een prachtige versiering op 1 of meerdere nagels. De opties zijn eindeloos. Van een subtiele glitter tot een heel kunstwerk.

Powergel
Gelpolish Nail Facts

Gelpolish

Gelpolish is een sterke flexibele kleuren gel die dun kan worden aangebracht. Gelpolish is de ideale oplossing als u geen kunstnagels mag maar toch mooie verzorgde en stevige nagels wilt hebben. Wij werken in de salon met verschillende soorten merken Gelpolish om het kleuren aanbod zo breed mogelijk te houden.

Blush

Biab,Blush

BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle’. BIAB nagels zitten tussen een normale Gelpolish en acryl nagels in. Bij BIAB zijn de nagels dikker dan Gelpolish, maar dunner dan acryl nagels. BIAB kun je dragen als een natuurlijke nagel kleur in combinatie met een French Manicure of je draagt ze met een Gelpolish. 

Powergel

Powergel

Powergel is HET nieuwe product als het over gel gaat.

Dit product is geschikt voor iedere type nagel, als je het hebt over hele harde nagels of over dunne flexibele nagels, powergel past op
elke nagel en heeft een hele sterke hechting. 

Nagelbijters Nail Facts

Nagelbijters

Nagelbijten kan een groot probleem zijn. Mensen die nagels bijten vinden hun handen niet mooi, en schamen zich voor hun nagels. Een veel voorkomend probleem is dat zij geen handen durven te schudden. Graag ga ik samen met u op zoek naar de behandeling die het beste bij u past om de nagels weer gezond en mooi te maken.

Building Base

Building base

Building Base is een versteviging voor onder de Gelpolish. Building Base kun je door middel van een bolling te plaatsen gebruiken op flexibele nagels waar alleen Gelpolish niet stevig genoeg is. De Building Base wordt ook gebruikt om oneffenheden op de nagel te egaliseren.

Seal&Protect

Seal & Protect

Seal and protect herstelt zichtbaar beschadigde nagels en beschermt de natuurlijke nagel.

Benieuwd naar de kosten?